Skip to main content

De overheid heeft een specifieke rol in de samenleving. En haar vele uiteenlopende functies en taken wijken voor een groot deel af van wat elders in de samenleving gebeurt. Daarom hebben wij ook sinds enkele jaren een afdeling die zich specifiek richt op incasso's binnen de sector overheid en semi-overheid. Juist binnen dit vakgebied is het erg belangrijk om dezelfde taal te spreken. Vanzelfsprekend krijgt iedere instelling/organisatie een vast contactpersoon die de specifieke dossiers behandelt en fungeert als vast aanspreekpunt.

Onze dienstverlening

Het is bij de overheid en semi-overheid erg belangrijk dat er een goede inrichting van het minnelijk aanmaningstraject is. Levert dit traject niet op wat u had verwacht, dan kunnen wij voor u de gerechtelijke procedure en het eventuele executietraject verzorgen. Denk hierbij aan het beslag laten leggen op zakelijk of persoonlijk eigendom.

Online incasso

Wij bieden u een unieke gratis internetservice. Want zoals het hoort betaalt u bij ons dus niet om klant te worden. Op elk moment van de dag kunt u uw opdrachten verwerken door direct via onze website uw incasso-opdrachten in te dienen. En u regelt verder alles online! Pas als wij uw openstaande facturen nodig hebben, vragen wij deze bij u op. Dit levert u aanzienlijke tijdswinst op en het werkt tegelijkertijd kostenbesparend.

Voordelen Online Incasso Service

Onze Online Incasso Service© is een omgeving op internet waar u uw incasso-opdrachten kunt aanmaken, beheren en uw dossiers kunt inzien. Een bewezen systeem, waarmee u langs veilige en betrouwbare weg al uw openstaande posten uit handen geeft.

  • direct toegang tot uw eigen dossiers;
  • makkelijk en snel over de benodigde informatie beschikken;
  • direct een actueel overzicht beschikbaar van de lopende incasso's;
  • sneller van start met incasso zodat u sneller uw geld ontvangt;
  • een bewezen betrouwbaar systeem zodat uw informatie afgeschermd is voor derden en de privacy gegarandeerd is;
  • automatische back-up van uw dossiers.

 

Contact opnemen
Klant worden

Contact ons

Vragen of een afspraak maken?

Gratis Quick Scan

Vraag vrijblijvend de gratis Quick Scan voor beheerders aan! We bekijken uw lopende dossiers en inventariseren waar uw kansen én risico's liggen.

Klant worden?

Vertrouwt u op onze daadkracht en professionaliteit? Klik hieronder om klant te worden.

Voorbeeld brieven

Heeft u openstaande vorderingen? maar u vindt het nog te vroeg om een incassobureau in te schakelen? Wij bieden op onze website voorbeelden van aanmaningsbrieven die u voor elke branche kunt gebruiken.

Meer weten

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag aan ons incasso en gerechtsdeurwaardersbedrijf? Kijk dan eerst op onze pagina met veelgestelde vragen, hier vindt u misschien wel het antwoord op uw vraag.

Meer weten

Overstappen

Bent u ontevreden over u huidige incassobureau? Maar u heeft geen zin om weer overstapskosten te betalen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres: wij regelen de complete overstap voor u geheel gratis.