Skip to main content

BoitenLuhrs Incasso Gerechtsdeurwaarders staat voor kwalitatieve ontzorging waarbij het streven naar optimale persoonlijke service aan onze klanten altijd ons eerste uitgangspunt is. Doordat ons kantoor in 45 jaar is uitgegroeid tot een middelgroot kantoor leveren wij onze diensten inmiddels landelijk en ook daarbuiten. Wij werken daarbij branchebreed wat inhoudt dat wij onze juridische en financiele diensten aan kunnen bieden aan grote tot kleine organisaties, overheden en particulieren.

Alles-in-1 oplossing

Met onze alles-in-1 oplossing kunt u bij ons terecht voor het gehele incasso- en deurwaarderstraject: van sommatiebrief, dagvaarden en beslaglegging. Daarnaast voorzien wij u desgewenst ook van advies op het gebied van debiteurenbeheer, credit management en gecompliceerde juridische beslagwerkzaamheden.

Specialisaties en branche-oplossingen

Door een toenemende vraag van klanten en opgebouwde kennis & ervaring bieden we inmiddels zes speciale aandachtsgebieden:

Vereniging van eigenaren
Verhuurders & Woningcorporaties
Midden- en kleinbedrijf
Advocatuur
Overheid en semi-overheid
Particulieren
Alimentatie

Contact ons

Vragen of een afspraak maken?

Vordering nu betalen

Vordering betalen

Downloads

Wist u dat u via onze website gratis voorbeelden van aanmaningsbrieven kunt downloaden om naar uw debiteur te sturen.Vaak schrikt een goede aanmaningsbrief wanbetalers af.

Downloads

De organisatie

BoitenLuhrs is een grote speler op incassogebied en bedienen ook branche breed de markt. Onze dienstverlening ondersteunt u bij het gehele incasso en deurwaarderstraject.

De organisatie

Waarom BoitenLuhrs

  • One stop shopping
  • Innovatie expertise
  • Objectieve adviezen
  • Kostenbesparende oplossingen
  • Persoonlijke aanpak

Klant worden