Skip to main content

Update omtrent het Coronavirus

16-03-2020  |  Nieuws Algemeen

Geachte relatie,

Afgelopen weekend zijn de maatregelen rondom het Coronavirus in een nieuw stadium gekomen. Scholen, horeca en fitnessclubs worden voor tenminste 3 weken gesloten. Hoe het daarna zal verlopen is nog niet bekend, maar dat het een enorme impact heeft en zal krijgen staat vast.

Ook BoitenLuhrs heeft de berichtgevingen afgelopen dagen goed in de gaten gehouden en vinden het belangrijk om u op de hoogte te brengen van de maatregelen die BoitenLuhrs heeft genomen ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus. BoitenLuhrs vindt het belangrijk om bij te dragen aan het tegengaan van mogelijke verdere verspreiding en volgt hierbij het advies van de Rijksoverheid. Ook staan wij dagelijks in contact met het bestuur van onze beroepsgroep, de KBvG.

Allereerst zijn er geen meldingen bekend van besmetting bij onze medewerkers. De bezetting op kantoor is teruggebracht naar het minimale. Dat wil zeggen dat er fysiek een klein aantal medewerkers op kantoor aanwezig zijn, de overige medewerkers zullen vanuit huis hun werkzaamheden verrichten. Door deze maatregelen te nemen kan BoitenLuhrs de continuïteit van uw dossiers waarborgen en blijft u de kwaliteit en service ontvangen die u van BoitenLuhrs gewend bent.   

Uiteraard blijft BoitenLuhrs gewoon bereikbaar per telefoon en email, maar wij willen u wel verzoeken om waar mogelijk zoveel mogelijk per email contact met ons op te nemen. Daarnaast zullen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen en zo nodig ons beleid daarop aanpassen.

Wanneer u dossier inhoudelijke vragen heeft, neemt u dan gerust contact op met de zaakbehandelaar. Voor alle overige vragen kunt u contact met mij opnemen.

 

Met vriendelijke groet,

Namens BoitenLuhrs Incasso|Gerechtsdeurwaarders

Ard Haan

Commercieel directeur / gerechtsdeurwaarder

ard@boitenluhrs.nl

Contact ons

Vragen of een afspraak maken?

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven over de ontwikkelingen op incasso gebied binnen uw branche? Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang deze elke maand.