Skip to main content

Nieuwe medewerker op de afdeling huurincasso

17-03-2021  |  Artikel Algemeen

Op 1 december vorig jaar is Melissa Blankenstein bij BoitenLuhrs komen werken. Melissa was geen onbekende voor ons en is kandidaat-gerechtsdeurwaarder en meester in de rechten. Ze is daarmee een echte versterking van ons huurteam. Misschien heeft u haar al een keer gesproken of per e-mail contact met haar gehad, maar hieronder stelt Melissa zich graag uitgebreid aan u voor.

Ik ben Melissa Blankenstein, 36 jaar, woonachtig in het Westland en sinds 1 december 2020 maak ik deel uit van het team huur.

Ongeveer 16 jaar geleden ben ik in de deurwaardersbranche terechtgekomen bij BoitenLuhrs Incasso Gerechtsdeurwaarders. In 2005 ben ik tijdens mijn dienstbetrekking gestart met de deurwaardersopleiding aan de Hogeschool Utrecht. Vervolgens ben ik in 2006 vertrokken bij Boiten, waarna ik ruim 13 jaar werkzaam ben geweest bij een gerechtsdeurwaarderskantoor in Leiden. In 2008 ben ik beëindigd tot kandidaat-gerechtsdeurwaarder.

Naast mijn werk als gerechtsdeurwaarder, was ik op kantoor verantwoordelijk voor de losse opdrachten van advocaten, schreef ik conclusies en trad ik op als gemachtigde in procedures voor de Kantonrechter. Na een aantal jaar ben ik naast mijn werk rechten gaan studeren aan de Open Universiteit. Ik heb eerst de schakelzone voltooid en vervolgens heb ik de master Privaatrecht gevolgd. Op 25 maart 2020 heb ik deze master afgerond, zodat ik nu ook meester in de rechten ben.

In 2019 heb ik de deurwaardersbranche verlaten en ben ik als notarieel jurist werkzaam geweest op een notariskantoor in Zoetermeer op de sectie familierecht. Ik heb veel geleerd, maar ik kwam tot de conclusie dat ik de deurwaardersbranche erg miste. Toen deze mooie uitdaging bij Boiten op mijn pad kwam heb ik deze dan ook direct met beide handen aangegrepen. Het is erg leuk om weer terug te zijn, ik voel mij weer helemaal “thuis”.

De komende periode wil ik mij nog verder specialiseren in het huurrecht. Eind mei zal ik starten met de specialisatiecursus huurrecht aan de universiteit Leiden. Ik hoop dat ik door de kennis die ik tijdens deze cursus zal gaan opdoen, u nog beter van dienst kan zijn. Ik kijk uit naar een prettige en waardevolle samenwerking!

Contact ons

Vragen of een afspraak maken?

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven over de ontwikkelingen op incasso gebied binnen uw branche? Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang deze elke maand.