Skip to main content

Nieuw product: de schuldbewaking

06-11-2018  |  Nieuws Algemeen

Eindelijk heeft u de stap genomen en uw achterstallige facturen naar de deurwaarder gestuurd. Deze is actief aan de slag gegaan en heeft vrij snel en soepel een vonnis gehaald. Daarna is er beslag op het inkomen gelegd, maar dat is geëindigd omdat uw debiteur werd ontslagen. Verhaal om de vordering nu te incasseren is er zo goed als niet.

Bovenstaande is een situatie die voor kan komen. Bij aanvang lijkt alles goed te verlopen, maar als het vonnis er eenmaal is blijkt het toch moeilijker te zijn om de vordering te incasseren dan aanvankelijk verwacht werd. Toch voelt het niet goed om de vordering maar te laten voor wat het is, aan de andere kant heeft meer kosten maken ook geen zin.

BoitenLuhrs heeft de oplossing: u laat uw dossier sluiten en opnemen in ons schuldbewakingstraject. Tegen een jaarlijkse vergoeding checken wij of er weer verhaal is op uw debiteur. Mocht dat zo zijn dan ontvangt u van ons het bericht dat er verhaalsmogelijkheden zijn en zullen dan in overleg met u het dossier weer activeren. U hoeft hier verder niet naar om te kijken, want wij houden u op de hoogte.

Bent u geïnteresseerd in dit nieuwe product? Neem dan voor meer informatie contact op met onze sales afdeling op het nummer: 088-9993317 of mail naar: sales@boitenluhrs.nl

Contact ons

Vragen of een afspraak maken?

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven over de ontwikkelingen op incasso gebied binnen uw branche? Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang deze elke maand.