Skip to main content

10-10-2017  |  Algemeen VvE

Op 12 september 2017 organiseerde de Rabobank het FOCUS-evenement. Aan dit evenement heeft BoitenLuhrs een bijdrage mogen leveren. Het FOCUS-evenement was een dag waarbij er met de medewerkers van de Rabobank op verschillende manieren naar ‘focus op de klant’ werd gekeken. Vanuit die focus op de klant van de Rabobank heeft Rabobank de samenwerking gezocht met verschillende partijen. Ook BoitenLuhrs is één van die partijen. Omdat BoitenLuhrs de marktleider is op het gebied van VvE-incasso, kwamen BoitenLuhrs als beslaglegger namens een VvE en de Rabobank als hypotheekhouder in het verleden soms hard met elkaar in botsing. Dat was een voor alle partijen onwenselijke situatie. Niet alleen zat er erg veel werk in de correspondentie tussen ons, ook werd deze juridische oorlogvoering vaak over de rug van de appartementseigenaar gevoerd en dat was juist degene die geen invloed had op de toonzetting van die correspondentie. Rabobank en BoitenLuhrs zijn daarom medio 2016 samen op zoek gegaan naar gemeenschappelijke doelen en belangen. Die waren er zeker. Vanuit die gemeenschappelijke doelen en belangen werken deze partijen nu al een jaar naar volle tevredenheid samen waarbij de VvE-incasso op een manier verloopt die zowel voor de appartementseigenaar, de hypotheekhouder als de beslaglegger prettig is.

Op het FOCUS-evenement hebben Frank Geleijnse (toegevoegd gerechtsdeurwaarder en teamleider Vastgoed) en Michael Smitskam (kandidaat-gerechtsdeurwaarder en incassomedewerker VvE-Executie) aan de medewerkers van de Rabobank uitgelegd wie BoitenLuhrs is, wat we doen en wat we samen met de Rabobank doen om te zorgen dat hun klantbelofte (“Een leven lang zorgeloos wonen”) waargemaakt wordt. Het was een inspirerende dag waarop het bewijs werd geleverd dat als partijen het willen zij ook met een op het oog tegenstrijdig belang met elkaar om de tafel kunnen gaan zitten om te kijken hoe ze het beste in elkaar naar boven kunnen halen. BoitenLuhrs hoopt dan ook deze samenwerking ook met andere hypotheekbanken te kunnen realiseren om er zo voor te zorgen dat alle VvE-incasso’s verlopen op een manier die voor alle partijen prettig is. 

Contact ons

Vragen of een afspraak maken?

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven over de ontwikkelingen op incasso gebied binnen uw branche? Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang deze elke maand.