Skip to main content

Donderdag 22 maart: VvE & Vastgoedonderhoudbeurs

20-03-2018  |  Nieuws VvE

De VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden vindt plaats op donderdag 22 maart in het GIA Trade & Exhibition Center, Den Haag. De beurs richt zich op VvE’s, VvE beheerders en personen en bedrijven uit de volledige vastgoedonderhoud markt.

Woningonderhoud is ontzettend belangrijk. Daar moeten we samen voor zorgen en voorkomen dat er achterstallig onderhoud ontstaat. Voor Verenigingen van Eigenaren en de gemeenten is goed onderhoud van het appartement of huis van groot belang voor het behoud van de waarde. Het vinden van de juiste bedrijven die in dit onderhoud kunnen voorzien, informatie inwinnen over bijvoorbeeld energiebesparing en subsidies, is vaak een obstakel waar VvE’s maar ook VvE beheerders tegen aan lopen. De VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden biedt een uniek platform om op een laagdrempelige manier informatie/ advies te verzamelen en offertes op te vragen bij tal van gespecialiseerde bedrijven die in dit onderhoud kunnen voorzien.

Goede en betrouwbare dienstverleners voor uw VvE kunt u natuurlijk ook online vinden, maar beurzen bieden u de mogelijkheid om in een kort tijdsbestek meerdere partijen persoonlijk te ontmoeten en – zo u wilt – aan de tand te voelen. Dat geeft vertrouwen om persoonlijk met de exposant van gedachten te wisselen, voordat u ze opdracht geeft. Zo wordt de keuze voor een VvE-beheerder, aannemer of andere dienstverlener makkelijker en prettiger.

Laat onderstaande uitnodiging zien en u krijgt gratis toegang! Zien wij u daar?

 

Contact ons

Vragen of een afspraak maken?

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven over de ontwikkelingen op incasso gebied binnen uw branche? Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang deze elke maand.