Skip to main content

Het kan iedereen overkomen; u levert diensten of goederen en vervolgens blijft betaling van uw factuur uit. U doet er zelf alles aan om alsnog betaling te krijgen. Dit blijft uit en een ongewenste situatie ontstaat. U heeft een professioneel incassopartner nodig en die hulp kunnen wij u bieden!

► Klik hier en maak nu een vrijblijvende afspraak voor meer informatie

 

Een laatste kans

Zelfs voordat u daadwerkelijk de vordering aan ons overdraagt, kunnen wij u al van dienst zijn. Bestel hiervoor gratis onze “laatste aanmaning” stickers. Op de stickers kondigt u aan uw niet betalende klant aan dat als er niet betaald wordt, de vordering ter incasso wordt overgedragen aan BoitenLuhrs. Voor uw gemak zijn deze stickers zowel fysiek als digitaal te krijgen. Het gebruik van de stickers is gratis, vrijblijvend en verplicht u tot niets. Als uw debiteur geen gebruik maakt van deze laatste kans draagt u het dossier gemakkelijk aan ons over.

Online Incasso Service

Voor iedereen, en ondernemers in het bijzonder, is het fijn om snel te kunnen handelen en inzicht te hebben. Om aan deze behoefte te voldoen kunt u middels ons Online Incasso Service systeem online uw incasso’s aanleveren. Daarnaast heeft u op deze manier altijd toegang tot uw eigen dossier(s), heeft u een actueel overzicht en kunt u  contact leggen met de behandelaars.

MKB incassotraject

Binnen ons kantoor hebben wij een afdeling die zich specifiek richt op particuliere en MKB incasso’s; Team MKB. Het incassotraject bestaat uit 3 fases: de minnelijke -, gerechtelijke- en executiefase. Als incasso- en gerechtsdeurwaarders kantoor kunnen wij u een “alles in 1” oplossing bieden en alle fases voor u verzorgen.

Drie fases

In de minnelijke fase draait het vooral om communiceren. Wij manen schriftelijk en indien mogelijk ook mondeling aan. Een eventueel afgesproken betalingsregeling zal door ons georganiseerd en gemonitord worden. Als gewenste resultaten uitblijven, gaan we over op de gerechtelijke fase. In deze fase vragen we aan de rechter om naar uw vordering te kijken en deze door het wijzen van een vonnis te bekrachtigen. Met een vonnis, waarbij de rechter u in het gelijk heeft gesteld, kunnen we een executietraject in. In deze eindfase kan er beslag worden gelegd op bezittingen om alsnog de vordering geïncasseerd te krijgen. Om u een korte indruk te geven van de beslagmogelijkheden volgt hieronder enkele voorbeelden:

  • Beslaglegging op de woning van uw debiteur;
  • Beslaglegging op de roerende zaken (inboedel/voertuig) van uw debiteur.

De hiervoor genoemde beslagen zijn niet altijd de enige mogelijkheden om uw vordering geïncasseerd te krijgen. De behandelaar van uw dossier zal per situatie en in overleg met u de overige eventuele beslagmogelijkheden bespreken.

Uw incassopartner

Een onbetaalde factuur overdragen aan een gerechtsdeurwaarder doet u niet zomaar. U kunt wel spreken van een laatste redmiddel. Een partij dat oog heeft voor de relaties onderling is dan van cruciaal belang. Die partner willen wij graag voor u zijn.

Waarom een incassotraject bij BoitenLurhs?

  • U heeft direct toegang tot uw portefeuille met ons Online Incasso Service systeem;
  • U krijgt een gespecialiseerd team dat u van advies kunt voorzien;
  • U kunt dit team zowel telefonisch als schriftelijk makkelijk bereiken;
  • U kunt er van op aan dat we ons inzetten om uw dossier(s) met een goed resultaat af te sluiten.

► Klik hier en dien direct uw onbetaalde factuur in 

 

Gratis downloads
Op tijd betalen tips

Contact ons

Vragen of een afspraak maken?

Gratis Quick Scan

Vraag vrijblijvend de gratis Quick Scan voor beheerders aan! We bekijken uw lopende dossiers en inventariseren waar uw kansen én risico's liggen.

Oplossingen op maat

Onze diensten

MKB

"'De mensen van BoitenLuhrs Incasso | Gerechtsdeurwaarder denken mee en zijn goed op de hoogte van de wettelijk gestelde kaders, maar durven zeker ook buiten kaders mee te denken en zoeken naar passende oplossingen"

Angelique Teeuw, Teeuw Uitvaartverzorging B.V.

Verder lezen