Skip to main content

BoitenLuhrs heeft jaren ervaring in de dienstverlening voor advocaten, incassobureaus en het notariaat. Ons specialistisch team Legal behandelt verschillende ambtshandelingen. Team Legal is flexibel en gaat voor een persoonlijke benadering door middel van vaste contactpersonen en rechtstreekse telefoonnummers.

► Klik hier en maak nu een vrijblijvende afspraak voor meer informatie

Opdrachten die wij voor u kunnen behandelen zijn:

  • Het uitbrengen van dagvaardingen
  • Het betekenen van vonnissen
  • Het executeren van vonnissen
  • Het leggen van beslagen
  • Conservatoire maatregelen
  • Aktes van constatering

Aanleveren van opdrachten

Al uw opdrachten kunt u heel simpel aanleveren. Of het nu gaat om het betekenen van een exploot of het leggen van een (conservatoir) beslag, u kunt het via de email naar legal@boitenluhrs.nl sturen. Wanneer wij uw opdracht hebben ontvangen, zullen wij dat per e-mail bevestigen. Wij gaan professioneel om met uw opdracht. Wij zorgen niet alleen voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden, maar we denken ook kritisch mee over de opdracht.

Spoed?

Heeft u een spoedopdracht? Bel dan gelijk met 088-9993535

Landelijke dekking

Wij betekenen exploten in heel Nederland. Ook als het gaat om spoedeisende werkzaamheden buiten kantooruren staan wij voor u klaar. Doordat wij in staat zijn uw exploot in geheel Nederland snel uit te brengen, zorgen wij ervoor dat u aan uw cliënten snelle doeltreffende actie kunt aanbieden. Wel vragen wij u zo mogelijk de actie van te voren even aan te kondigen, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Waarom uw opdracht indienen bij BoitenLuhrs?

  • Landelijke dekking
  • Snel en accuraat
  • Via Online Incasso Service altijd online inzicht in uw dossiers

► Klik hier om direct uw opdracht aan te leveren 

 

Contact opnemen
Klant worden
Download BTAG

Contact ons

Vragen of een afspraak maken?

Klant worden?

Vertrouwt u op onze daadkracht en professionaliteit? Klik hieronder om klant te worden.

Voorbeeld brieven

Heeft u openstaande vorderingen? maar u vindt het nog te vroeg om een incassobureau in te schakelen? Wij bieden op onze website voorbeelden van aanmaningsbrieven die u voor elke branche kunt gebruiken.

Meer Weten

Overstapservice

Bent u ontevreden over u huidige incassobureau? Maar u heeft geen zin om weer overstapskosten te betalen. Dan bent u bij Boitenluhrs aan het juiste adres, wij regelen de gehele overstap geheel gratis.

Overstappen

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag aan ons incasso en gerechtsdeurwaarderskantoor? Kijk dan eerst op onze pagina met veelgestelde vragen, hier vindt u misschien wel het antwoord op uw vraag.

Meer weten