Skip to main content

BoitenLuhrs Incasso | Gerechtsdeurwaarders staat voor 100% kwalitatieve ontzorging. Dat doen wij door de alles-in-één-incasso oplossing aan te bieden. Van een advies op het gebied van debiteurenbeheer of credit-management tot aan juridisch gecompliceerde beslagwerkzaamheden. En natuurlijk bieden we de online mogelijkheden van nu: een omgeving op internet waar u uw incasso-opdrachten kunt aanmaken en beheren en uw dossiers kunt inzien (Online Incasso Service).

 

Fase 1: Stickers en brieven

Als eerste en meest vriendelijke stap, kunt u stickers bij ons bestellen met ons logo. Deze stickers kunt u gebruiken op de aanmaningen die u naar uw debiteur verstuurt. Dergelijke stickers hebben een positief effect op het betaalgedrag van uw debiteur. Het schrikt af en uw debiteur weet direct dat u samenwerkt met een professionele organisatie die gespecialiseerd is in het vorderen van openstaande facturen. U kunt gebruik maken van een voorbeeldbrief om uw aanmaning een nog dreigender effect te geven. Als uw brief niet tot betaling leidt, kunt u ons een deurwaardersbrief laten opstellen of direct een incasso-opdracht geven.

Fase 2: Deurwaardersbrief

Op de website kunt u ervoor kiezen om ons een deurwaardersbrief te laten versturen. Dit is een laatste aanmaning waarin wij de debiteur sommeren om de achterstand in de betaling binnen drie dagen aan u te betalen. In de deurwaardersbrief vermelden wij het rekeningnummer van u en het telefoonnummer zoals u dat heeft opgegeven bij het aanmaken van uw account.

Als wij een deurwaardersbrief versturen, dan krijgt u na tien dagen een e-mail met de vraag of de achterstallige bijdrage is betaald. Als dat niet het geval is, dan kunt u van de deurwaardersbrief een incasso-opdracht maken. Als u geen gebruik wilt maken van de deurwaardersbrief, bijvoorbeeld omdat u te maken heeft met een structurele wanbetaler, dan kunt u ook direct een incasso-opdracht geven. Per vordering kunt u kiezen welk traject u wilt bewandelen.

Fase 3: Incasso-opdracht

U heeft uw geld nog niet ontvangen? Dan wordt het tijd voor echte incassomaatregelen. Via onze website kunt u een incasso aanmelden. Wij schrijven uw debiteur aan voor het openstaande factuurbedrag met de incassokosten. Indien nodig, achterhalen wij bij de juiste instanties de actuele adresgegevens. Wanneer u uw zaak via onze site uit handen hebt gegeven, krijgt u dezelfde dag een automatische bevestiging. Zo weet u dat uw opdracht bij ons in behandeling is. Als zelfs onze aanmaningen niet tot het gewenste effect leiden, dan stellen wij een dagvaarding op.

Fase 4: Dagvaarding en beslaglegging

Helpt ook een incasso-opdracht niet, dan komt de rechter eraan te pas. Voordat wij de dagvaarding opstellen, controleren wij nogmaals bij de gemeente de naam- en adresgegevens. De dagvaarding wordt door een van onze gerechtsdeurwaarders persoonlijk aan de debiteur afgegeven. Alleen hij is hiertoe bevoegd. Omdat ook advocaten en incassobureaus genoodzaakt zijn een gerechtsdeurwaarder in te schakelen, bent u bij ons sneller en goedkoper uit!

Daarna begeleiden wij u in de gerechtelijke procedures bij de rechtbank en bij de gerechtelijke incassering. Wij staan u bij tijdens de zitting, wanneer u wordt opgeroepen. Na de gerechtelijke procedure wijst de rechter vonnis. Als wij het vonnis aan uw debiteur afgeven, delen we hem mee dat als hij niet betaalt, er beslag gelegd zal worden. Er kan bijvoorbeeld beslag worden gelegd op zijn appartement, salaris en bankrekening. Ook voor deze ambtshandelingen is alleen de deurwaarder bevoegd. Wij leggen zo snel mogelijk beslag op het appartement, dit kan soms al binnen negentig dagen. Dit geeft maximale druk bij uw debiteuren.

Contact ons

Vragen of een afspraak maken?

Klant worden?

Vertrouwt u op onze daadkracht en professionaliteit? Klik hieronder om klant te worden.

Oplossingen op maat

Onze diensten

VvE

"Je merkt aan alles dat men bij Boitenluhrs Incasso | Gerechtsdeurwaarder de VvE markt echt kent. Duidelijk naar debiteuren, vorderingen snel geïncasseerd. Echte vakmensen!"

Verder lezen