Skip to main content

Wij zijn een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor en ondersteunen bedrijven, organisaties en particulieren in Nederland met het incasseren van hun uitstaande geldvorderingen. Daarnaast adviseren wij onze klanten actief om hun debiteurenbeheer te optimaliseren. BoitenLuhrs Incasso Gerechtsdeurwaarders is aangesloten bij de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders.

Missie

Wij geloven in afspraak is afspraak en in rechtvaardigheid in onze maatschappij. Daar willen wij als financiële dienstverlener zoveel mogelijk bijdrage aan leveren. Sinds onze oprichting in 1972 zijn we inmiddels gepokt en gemazeld in het vak.

En we weten één ding heel zeker: incasseren doe je samen. In “samen” ligt namelijk dè sleutel tot succes. Wij streven daarom naar langdurige en bestendige relaties met onze klanten. En daar zetten al onze ambitieuze incassoprofessionals zich elke dag weer 100% voor in.

Visie

Te laat betalen kost ons allemaal een hoop geld. Op dit moment loopt het MKB in Nederland veel geld mis door oninbare facturen. Daardoor gaan sommige bedrijven zelfs failliet. Juist nu de economie zo kwetsbaar is, moeten we die neerwaartse spiraal voorkomen en doorbreken. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld om incassokwesties zo efficiënt en effectief mogelijk op te lossen. Wij opereren integer richting alle stakeholders die betrokken zijn bij de uitvoering van onze werkzaamheden. Hier hanteren wij hoge ethische maatstaven voor en eisen eerlijkheid in al onze contacten: met klanten, leveranciers en natuurlijk debiteuren.

 

Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders
Bekijk onze incassoproducten
Werken bij BoitenLuhrs
Onze incassoprofessionals

Contact ons

Vragen of een afspraak maken?

Advies op Maat

BoitenLuhrs incasso | gerechtsdeurwaarders staat voor kwalitatieve ontzorging. Elke dag proberen wij vanuit het perspectief van onze klanten te bekijken hoe we dat het beste vorm kunnen geven. Van een advies op het gebied van debiteurenbeheer of credit-management tot aan juridisch gecompliceerde en vervelende beslagwerkzaamheden.

Neem contact op