Skip to main content

Onze gespecialiseerde afdeling voor huur-incasso’s heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van huurrecht. Door onze opgedane kennis en ervaring kunnen wij huurders en woningcorporaties optimale ondersteuning bieden op het gebied van huur-incasso. Vanzelfsprekend krijgt u een vast contactpersoon die al uw dossiers zal behandelen en zal fungeren als uw vaste aanspreekpunt.

Onze dienstverlening

Het is bij huurders en woningcorporaties erg belangrijk dat er een goede inrichting van het zogenaamde minnelijk aanmaningstraject is. Levert dit traject niet op wat u had verwacht, dan kunnen wij voor u de gerechtelijke procedure en het eventuele executietraject verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de huurder(s) uit de woning laten plaatsen.

Online incasso

Wij bieden u een unieke gratis internetservice. Want zoals het hoort betaalt u bij ons dus niet om klant te worden. Op elk moment van de dag kunt u uw opdrachten verwerken door direct via onze website uw incasso-opdrachten in te dienen.  En u regelt verder alles online. Pas als wij uw openstaande facturen nodig hebben, vragen wij deze bij u op. Dit levert u aanzienlijke tijdswinst op en het werkt tegelijkertijd kostenbesparend.

Onze Online Incasso Service© is een omgeving op internet waar u uw incasso-opdrachten kunt aanmaken, beheren en uw dossiers kunt inzien. Een bewezen systeem, waarmee u langs veilige en betrouwbare weg al uw openstaande posten uit handen geeft.

Uw voordelen:

  • direct toegang tot uw eigen dossiers;
  • makkelijk en snel over de benodigde informatie beschikken;
  • direct een actueel overzicht beschikbaar van de lopende incasso's;
  • sneller van start met incasso zodat u sneller uw geld ontvangt;
  • een bewezen betrouwbaar systeem zodat uw informatie afgeschermd is voor derden en de privacy gegarandeerd is;
  • automatische back-up van uw dossiers;
  • elektronisch aanleveren van dossiers doormiddel van Wocas koppeling.

 

Contact opnemen
Klant worden

Contact ons

Vragen of een afspraak maken?

Klant worden?

Vertrouwt u op onze daadkracht en professionaliteit? Klik hieronder om klant te worden.

Betalingsgedrag

Wanneer uw debiteur niet of niet tijdig betaalt, is het zaak om direct te handelen. Een eerlijk, maar strak debiteurenbeleid dwingt immers respect af. Wij adviseren om na een onbeantwoorde aanmaning snel ons incassobureau in te schakelen. Wij leveren onze diensten door heel Nederland en mogelijk ook daarbuiten.

Meer weten

Wij zijn gecertificeerd

BoitenLuhrs incasso gerechtsdeurwaarders is ISO-9001 gecertificeerd. Dit is een samenwerkingsverband van kwalitatief hoogstaande gerechtsdeurwaarderskantoren, die allemaal ISO 9001 gecertificeerd zijn. Alle gerechtsdeurwaarders in Nederland dienen te voldoen aan de Normen voor Kwaliteit van de gerechtsdeurwaarder.

Meer weten

Onze diensten

Van een advies op het gebied van debiteurenbeheer of credit-management tot aan juridisch gecompliceerde beslagwerkzaamheden. En natuurlijk bieden we de online mogelijkheden van nu: een omgeving op internet waar u uw incasso-opdrachten kunt aanmaken en beheren en uw dossiers kunt inzien.

Meer weten