Skip to main content

In 2004 zijn wij gestart met een gespecialiseerde afdeling voor VvE-incasso's. Inmiddels zijn wij een grote speler op het gebied van ondersteuning aan VvE-beheerders en kleinere zelfstandige VvE's. Ons kantoor is één van de weinige deurwaarderkantoren die gespecialiseerd is in VvE-incasso. Ons kantoor werkt snel en accuraat, waardoor de kosten voor incasso beperkt blijven. Vanzelfsprekend krijgt u een vast contactpersoon die altijd uw dossiers zal behandelen en fungeert als uw aanspreekpunt binnen onze organisatie.

Onze dienstverlening

Het is een bij een VvE erg belangrijk dat er een goede inrichting van het minnelijk aanmaningstraject is. Levert dit traject niet op wat u had verwacht, dan kunnen wij voor u de gerechtelijke procedure en het eventuele executietraject verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het beslag leggen op het appartementsrecht.

Online Incasso

Onze Online Incasso Service© is een omgeving op internet waar u uw afhandeling van uw incasso opdrachten volledig transparant kunt volgen. Zo heeft u als VvE- beheerder alle managementinformatie beschikbaar over lopende en afgesloten dossiers. Via onze website heeft u met een enkele muisklik inzage in al uw dossiers.


Uw voordelen

  • direct toegang tot uw eigen dossiers;
  • makkelijk en snel over de benodigde informatie beschikken;
  • direct een actueel overzicht beschikbaar van de lopende incasso's;
  • een bewezen betrouwbaar systeem zodat uw informatie afgeschermd is voor derden en de privacy gegarandeerd is;
  • automatische back-up van uw dossiers;
  • koppeling met Twinq software.

 

Gratis VvE Downloads
Contact opnemen
Klant worden

Contact ons

Vragen of een afspraak maken?

Klant worden?

Vertrouwt u op onze daadkracht en professionaliteit? Klik hieronder om klant te worden.

Oplossingen op maat

Onze diensten

VvE

"Je merkt aan alles dat men bij Boitenluhrs Incasso | Gerechtsdeurwaarder de VvE markt echt kent. Duidelijk naar debiteuren, vorderingen snel geïncasseerd. Echte vakmensen!"

Peter Pronk, VvE Diensten Nederland B.V.

Verder lezen

Oplossingen op maat

Onze diensten

VvE

"Door de gespecialiseerde VvE afdeling van BoitenLuhrs Incasso | Gerechtsdeurwaarder hoef ik mij geen zorgen te maken over onze vorderingen"

Marco van der Slik, J & M VvE Beheer B.V.

Verder lezen