Skip to main content

Binnen ons kantoor hebben wij een afdeling die zich specifiek richt op MKB-incasso’s. Snelheid, recht door zee en preventief advies zijn hier echte sleutelbegrippen. Vanzelfsprekend krijgt elke MKB-relatie een vast contactpersoon als aanspreekpunt.

Onze dienstverlening

Het is bij een MKB-organisatie erg belangrijk dat er een goede inrichting van het zogenaamde "minnelijke aanmaningstraject" is. Levert dit traject niet op wat u had verwacht, dan kunnen wij voor u de gerechtelijke procedure en zelfs het eventuele executietraject verzorgen zoals het beslag leggen op het eigendom. Een echte alles-in-één-oplossing.

Online incasso

Wij bieden u daarbij een unieke internetservice. Op elk moment van de dag kunt u uw opdrachten verwerken. Simpelweg door op onze website uw incasso-opdrachten indienen. En bij ons hoeft u geen abonnement af te sluiten: u heeft dus geen jaarlijkse kosten. U regelt gemakkelijk alles online. Pas als wij uw openstaande facturen nodig hebben, vragen wij deze bij u op. Dit levert u aanzienlijke tijdswinst op en werkt bovendien kostenbesparend.
 
Voordelen Online Incasso Service©

Onze Online Incasso Service© is een omgeving op internet waar u uw incasso-opdrachten kunt aanmaken en beheren en uw dossiers kunt inzien. Een bewezen systeem, waarmee u langs veilige en betrouwbare weg al uw openstaande posten uit handen geeft.

  • direct toegang tot uw eigen dossiers;
  • makkelijk en snel over de benodigde informatie beschikken;
  • direct een actueel overzicht beschikbaar van de lopende incasso's;
  • sneller van start met incasso zodat u sneller uw geld ontvangt;
  • een bewezen betrouwbaar systeem zodat uw informatie afgeschermd is voor derden en de privacy gegarandeerd is;
  • automatische back-up van uw dossiers.

 

Contact opnemen
Klant worden

Contact ons

Vragen of een afspraak maken?

Klant worden?

Vertrouwt u op onze daadkracht en professionaliteit? Klik hieronder om klant te worden.

Oplossingen op maat

Onze diensten

MKB

"'De mensen van BoitenLuhrs Incasso | Gerechtsdeurwaarder denken mee en zijn goed op de hoogte van de wettelijk gestelde kaders, maar durven zeker ook buiten kaders mee te denken en zoeken naar passende oplossingen"

Angelique Teeuw, Teeuw Uitvaartverzorging B.V.

Verder lezen