Skip to main content

Ons kantoor heeft een eigen afdeling die gespecialiseerd is in advocatuur-incasso’s. Vanuit ons vakgebied hebben wij natuurlijk veel contact en ervaring met juridische dienstverlening en advocatuur in het bijzonder. Zodoende hebben wij de benodigde kennis ontwikkeld over wat er specifiek speelt in de advocatuur. Vanzelfsprekend krijgt ieder kantoor of organisatie een vast aanspreekpunt naar keuze die al uw dossiers zal behandelen.

Onze dienstverlening

Zeker in de juridische dienstverlening is het essentieel dat er een goede inrichting van het minnelijk aanmaningstraject is. Levert dit traject toch niet op wat u had verwacht, dan kunnen wij voor u de gerechtelijke procedure en het eventuele executie traject verzorgen zoals het beslag leggen op goederen.

Online incasso

Wij bieden u een unieke gratis internetservice. Want zoals het hoort betaalt u bij ons dus niet om klant te worden. Op elk moment van de dag kunt u uw opdrachten verwerken door direct via onze website uw incasso-opdrachten in te dienen.  En u regelt verder alles online! Pas als wij uw openstaande facturen nodig hebben, vragen wij deze bij u op. Dit levert u aanzienlijke tijdswinst op en het werkt tegelijkertijd kostenbesparend.

Voordelen Online Incasso Service

Onze Online Incasso Service© is een omgeving op internet waar u uw incasso-opdrachten kunt aanmaken, beheren en uw dossiers kunt inzien. Een bewezen systeem, waarmee u langs veilige en betrouwbare weg al uw openstaande posten uit handen geeft.

  • direct toegang tot uw eigen dossiers;
  • makkelijk en snel over de benodigde informatie beschikken;
  • direct een actueel overzicht beschikbaar van de lopende incasso's;
  • sneller van start met incasso zodat u sneller uw geld ontvangt;
  • een bewezen betrouwbaar systeem zodat uw informatie afgeschermd is voor derden en de privacy gegarandeerd is;
  • automatische back-up van uw dossiers.

 

Contact opnemen
Klant worden

Contact ons

Vragen of een afspraak maken?

Klant worden?

Vertrouwt u op onze daadkracht en professionaliteit? Klik hieronder om klant te worden.

Voorbeeld brieven

Heeft u openstaande vorderingen? maar u vindt het nog te vroeg om een incassobureau in te schakelen? Wij bieden op onze website voorbeelden van aanmaningsbrieven die u voor elke branche kunt gebruiken.

Meer Weten

Overstapservice

Bent u ontevreden over u huidige incassobureau? Maar u heeft geen zin om weer overstapskosten te betalen. Dan bent u bij Boitenluhrs aan het juiste adres, wij regelen de gehele overstap geheel gratis.

Overstappen

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag aan ons incasso en gerechtsdeurwaarderskantoor? Kijk dan eerst op onze pagina met veelgestelde vragen, hier vindt u misschien wel het antwoord op uw vraag.

Meer weten